wah… dh lame tak main tag2 nie.. and thanks kepada si Ken sbb sudi tag aku. sudi ke..? or sbb saje nk kenakan aku ek..? hahaha… so nah buat kamu.. harap puas hati!

WALLPAPER SCREEN!!
*****************************
So, what u have to do are:

1) “Printscreen” your current desktop/laptop wallpaper! no editing… not cool!
2) Give reason(s) or explain..
3) and dont forget to tag 5 peeps.. at least!

Gud Luck
******************************

 

1.
Current wallpaper

 

2.
Baru je tukar wallpaper tu actually. before this gambar ngn minah2 jepun time international nite time study dolu2. pastu semalam, while printing test paper untuk students, tetibe rindu kat kete baru aku lak 😛 lagipon dh lama tak tuka wallpaper baru. so, aku edit la the only pic of my car dalam simpanan aku. pastu jadik la wallpaper nih. and what i like about the wallpaper is that, die nampak cool dr dekat maopon jauh.. tak sakit mata la pendek kata. plus, sah2 la ilang rindu aku kat kete aku tuhhh.. and usually aku mmg akan letak aku nye blog add kat each wallpaper yg aku buat. so this one pon tak ketinggalan. just aku nye style kot. takde niat nk promote blog sendirik pon..

3.
Kalau boleh aku takmo la tag sesape, sbb aku pon tatau sape yg suka buat tag n sape yg tak suka. kang kalau aku tag, dorg takmo buat plak.. tp for the sake of meeting the criteria, so aku dengan berbesar hatinya meng ‘tag’:

Jessica
Idzrul Aizat
Soya
Izzy
Kimimaro yg nk kawen

and sesape je la yg terasa macam nk buat ni!

 

p/s: takde niat nak show off kete ke ape.. kebetulan plak!

Advertisements