some randomness from this one insatiable mind…

Monthly Archives: June 2005

well guys.. as i mentioned in my earlier blog, i wanted to change my =
phone no due to some circumstances.. therefore, yesterday i had activate =
my new number.. and my new no is 0179698018… do contact me.. cause i =
miss each and everyone of u..

by the way, sems baru dh start and aku dh pun start kuliah semalam.. =
ntah la.. aku still in the midst of nowhere.. maybe sbb aku cuti lame =
sangat kot ari tue.. sampai rase cam blank semacam jer.. per2 pun aku =
still OK la.. sbb result last sem memang gempak bagi aku.. sbb aku ingat =
aku dapat banyak C.. hehe..=20

petang nie aku nak kemas bilik aku sebab aku akan dapat new roomate, ma =
new junior.. he will be coming next week.. arghh.. malas tul la nak =
kemas bilik.. dah la bilik aku sempit.. kene tambah sorang lagi.. =
kirenye aku dah tak duduk sorg2 lg la dalam bilik tue.. skg nak kene =
control everything sbb dh ade orang yang akan tengok aku.. huh.. bosan =
tul la.. mintak2 la roomate baru aku nie tak jahat.. kalau tak mampus =
aku.. huhu..

ok la, jap g aku ader kelas Inroduction to ELTM.. aku pun still tak tau =
natang mende ELTM tue.. hehe.. nie yang buat aku kene find out nie.. so =
guys… watchaaa…

Advertisements

<p>Aku ngaku la yang aku ni memang minat gle tengok akademi =
fantasia dari musim ke 2 sampailah sekarang.. aku mmg tiap2 ari tengok =
diorg nye diari.. memang tak miss punye la.. tapi nak buat cmne.. cuti =
dh abes.. so, ble dh balik kolej, maybe dh takleh tengok kot.. alamak.. =
aku tak tau la nak buat cmne nanti.. mesti bosan gle.. hehe</p>

<p>semalam tengok konsert ke 4.. tapi nape aku rase mcm tak best =
sangat konsert ni.,. yang paling aku minat.. konsert ke 3.. seme nyanyi =
best2.. dah la tak best semalam, org yang aku tak sangke kuar, leh =
terkeluar.. ape dh jadi nie.. cian kat idayu aku.. aku mmg&nbsp; =
minat gle kat die.. sore die mmg POWER.. tak caye tengok la mase konsert =
prelude ngan konsert ke3.. fuyoo.. macam artis pro.. tapi sayang seribu =
kali sayang, die jadi org ke-3 terkeluar.. naper.,.? naper..? Biasenye =
aku nye firasat mmg betul.. tapi minggu nie aku dh salah.. geram tul… =
mase konsert ke 2, aku jangke eliza kuar.. betul, konsert ke 3 aku =
jangke fuad kuar, betul jugak.. tapi kali ni aku silap, aku jangke =
aidil@ reza.. tapi aku nye sangkaan meleset.. geram tul.. bile aznil ckp =
idayu terkeluar.. aku dh frust nonggeng.. tak sangka la pulak.. ingatkan =
idayu la bakal juara tahun nie.. tapi nak buat cmner.. dh org malaysia =
taktau nak hargai bakat yang orang ader..</p>

<p>aku ingat aidil sbb die memang takleh nanyi langsung… tak tau =
nape.. mase konsert prelude, ingatkan die takleh masuk akademi, tapi =
boleh masuk jugak.. naper ek..? takkan tengok muke je kot.. nak jual =
orang ke astro.. bukan nak jual bakat.,.. kalau tengok die nyanyi mcm =
kesian lak.. macam malukan diri sendiri jer.. tapi naper org suke jugak =
ek..? aku pun tatau.. tapi aku takleh salahkan peminat die sbb bukan =
seme org ade pandangan yang same.. kalau seme org same fikiran, mesti =
bosan gle idup nie..</p>

<p>pastu reza, nape die tak kuar2..? aku dah meluat gle tengok =
muke die.. macm r die best sangat.. aku tau la die tu tue, tapi tue tak =
semestinye kene jadi ketua.. n jadi mulut laser.. sepatutnye die dah =
jadi mature kalau ikutkan umur.. tapi, ni tak.. selalu gaduh.. aku tak =
tau la naper org suke die.. dah la bossy, fussy lak tu.. hmm.. nyanyi =
pun dah la tak sedap maner.. nasib baik dapat lagu best2 je.. kalau tak =
dah lame terkeluar.. arghh.. aku nak sangat die luar semalam.. tapi =
nasib die agak baik.. takpe2.. banyak lg minggu untuk tengok die kuar.. =
kalau die kuar, aku la org pertame tepuk tangan bersorak gembire.. =
hehe.. jahat tul la aku ni kan.. heheh..</p>

<p>aku dah taktau nak tulis ape.. yang penting aku suke kat akma, =
amylea, felix and MAWI.. diorang seme leh nyanyi and ader bakat.. hope =
diorg leh sampai ke final.. kalau tak, aku tatau nak cakap cmner.. dh =
org malaysia macam tue.. </p>


<p>nape ek..? tiap2 kali aku check e-mail je.. mesti ade berlambak =
mesej yang ckp new friendster blog update.. huh.. menyampah tul la.. =
naper orang lain ader mase nak update..? aku lak jarang gle bukak =
friendster sekarang.. kalau aku bukak pun bukannye ade mesej or =
testiminal baru.. alamak.. mane kawan2 aku yang setia dulu.. dulu diorg =
rajin jer duk antor mesej ngan testimonial.. tapi sekarang hampeh.. ape =
salah aku.. salah ke kalau aku tak online for more than a month..? ye la =
ye la.. aku ngaku la yang aku dh lame tak online.. dh kire cm tak tau =
pe2 pasal kolej pasal cohort.. tapi jangan r buli aku cmni.. aku nak =
testi.. aku dah gersang gle ni.. tolong r kasi aku testi.. huhu tu pun =
kalau korang bace blog aku nie.. hehe.. aku ngaku la.. aku ni bukannye =
rajin sangat nulis blog2 nie.. tak tau&nbsp; nak tulis pe.. kekadang =
tu.. bile je bukak new post.. dah tak tau nak tulis pe.. so, sekarang ni =
aku cm dh ader mood nak ngarut dlm blog aku nie.. </p>

<p>best nye la cuti.. tapi sayang nye, cuti aku dah nak abis.. =
tinggal 2 ari je lagi.. dh kene balik kl dah.. start new semester… =
kene gi ros lagi.. macam2 la.. alamak.. tapi takpe.. aku dah kene start =
dh rutin aku yang lame dulu.. kene la struggle balik.. nasib baik aku =
rajin jugak la last semester.. aku ingat aku dah fail dah paper =
philosophy.. mintak2 la sems ni takder philo dah.. serik.. aku dah =
taknak belajar mende2 mengarut cmtu lagi.. lecturer pun suruh pretend =
dengar lecture… aku pun pretend la jawab exam cam terer bangat.. =
muahaha.. kalau korang nak tau, aku mengarut je dalam aku nyer paper ari =
tu.. aku dah tak tau nak jawab pe, so aku ape lagi, aku kuarkan aku nye =
philosophies.. aku bantai jer.. nasib baik la lulus.. takut jugak kalau2 =
lecturer tipon umah suruh balik repeat paper.. nasib baik result cakap =
aku lulus… hehehe</p>

<p>ari nie aku jumpe lagi skali aku nye personal doktor sblm balik =
kl.. kalau korang nak tau, aku dah 3 kali jumpe doktor tu start aku cuti =
sampai la ari nie.. kirenye macam aku dah sihat.. tapi tak jugak kot.. =
aku dah tak tau dh aku leh sembuh ble.. dah lebih sebulan dh aku makan =
ubat.. tadi doktor tu bagi aku lagi bekalan ubat untuk sebulan sblm =
another apointment next month.. arghhh ubat2.. nape la aku banyak sangat =
penyakit.. dulu mase kecik2 aku la jarang sakit.. tapi bile dah besar, =
macam2 nyakit aku kene.. tolong la.. aku dh tak sanggup nak makan ubat.. =
aku dah tak sanggup.. arghhh.. doktor cakap my nerve system ade problem =
sket.. aku nye body dah kurang control on my nerves.. sebab tu la aku =
sakit.. the medication yang aku amik skg nie for nerve control.. so that =
my body able to control my nerve system.. tu yang doktor tu cakap la.. =
dah banyak gle dh rajah yang doktor tu lukis pasal nyakit aku.. aku dh =
tak tau nak cakap per.. kire aku kene trime je la.. hehe..</p>

<p>nie aku nak citer pasal cuti aku.. sbb pe aku tak online.. =
hehe.. aku sebenarnye busy sgt ngan blind date.. kire cm tiap2 ari la =
ade date.. sampai aku dh blind dah.. tak tau nak pilih sape.. hehe.. so, =
i chose to be single for now.. better for me and the others.. tapi =
jangan risau, maybe u r in the list for me to consider.. hehe.. tu untuk =
org2 yang berkenaan la.. saje je cakap.. karang korang cakap aku try to =
hide sumthin especially my love life.. aku kan kawan korang.. so, aku =
memang akan citer pe2 yang korang nak tau.. aku tak suke nak bohong2 =
tipu2 nie.. buat dose je.. tul tak..? hehe…</p>

<p>ingat nak tukar no tipon la.. nak gune line maxis la plak.. =
sebab most of my friends guner maxis.. so, it is better for me to use =
that too.. baru la jimat sket.. tak gitu.. hehe.,.. pe2 pun i’ll update =
later la.. karang aku ckp la kat korang no baru aku.. </p>

<p>dah panjang sangat nie.. nanti aku update balik aku nyer blog.. =
tapi tak janji la ble.. aku bukan la loyal sangat kat blog aku nie.. =
just a simple guy with a simple life.. so, aku bukan selalu ader citer2 =
yang best.. so, c u soo..</p>